Какво предлагаме

|| За нас|| Контакти ||
СЕГА

ПРАЗНИЦИТЕ ВЪВ ВАШИЯ ЖИВОТ

Уважаеми клиенти и приятели на туристическа и парти агенция "Сливен турс",

При нас можете да се консултирате за рождените дни на вашите деца, за фирменото си тържество, за сватба или юбилей. Всичко, свързано с хубавите моменти във вашия живот и семейство може да бъде организирано от нашия екип.
Ако ви предстои откриване на офис, магазин или друго тържествено събитие, ние ще ви помогнем с организацията, декорацията, озвучаване и дори с празничната заря.
Разполагаме с квалифицирани аниматори, декоратори, дизайнери, педагози и художници, които със своите умения, талант и идеи ще сътворят за вас истинска приказка и ще ви дадат възможност да се насладите на празниците си без да се занимавате с всички необходими детайли по организацията на всяко тържество.
Агенция "Сливен турс" работи с най-добрите фотографи, озвучители, заведения и всички професионалисти, от които има нужда.

Почти 10 години агенция "Сливен турс" организира детски партита, рождени дни, юбилеи, корпоративни събития, фирмени партита, сватби и много други празници.
Не е лесно в последните трудни за всички години да създадеш настроение, радост и да накараш хората да танцуват и да се усмихват. Ние обаче успявахме и най-голямото удовлетворение от работата ни беше точно това – да видим как се забавлявате, как се радвате на вашите празници и как поне за няколко часа излизате от ежедневието си и забравяте за проблемите.
Наши клиенти са хиляди деца и родители от Сливен, Нова Загора, с.Гавраилово, с. Самуилово, гр.Шивачево, Стралджа, Твърдица, Котел, 2-ро СОУ, 3-то СОУ, 11-то СОУ, Школа за английски език "Акцент", Национална художествена гимназия "Д.Добрович" и техните абитуриенти, фирма "Дорис", "Вива", "АРА", "Мобифоника", "Кале", "Дарс Ауто", МБАЛ "Д-р Ив.Селимински", ТД на НАП, Окръжен и районен съд – Сливен, Окръжна и районна прокуратура, МВР-Сливен, Адвокатска колегия-Сливен, "Уникредит Булбанк"-Карлово, „Сосиете женерал”, „Язаки”, „Бодилаб”, „Експресбанк”, „Контракс”, „Палфингер”, „ГарАгент”, випуск 79 и 80 от Френска гимназия-Сливен и техните учители, випуск 79 на Реална гимназия. Отпразнувахме няколко сватби и юбилеи, зарадвахме много деца с подаръци от Дядо Коледа, забавлявахме се с младежите от Защитено жилище-Сливен и с малките сладури от Дом за деца, лишени от родителски грижи, подарихме няколко незабравими моменти на децата от с.Драгоданово и осигурихме настроение за гостите на нашите партньори от „Аглика Палас”, „Прего” и други, в новогодишната нощ.

Ние искаме да ви предложим още много неща, които да ви донесат радост и приятни емоции.
Доверете ни се и се усмихнете с нас!

Очакваме ви!


line

РОЖДЕН ДЕН В ДЕТСКАТА ГРАДИНА

Предлагаме забавни игри за всички деца от групата на рожденика, а за него – подарък, грамота и много приятни изненади.

Допълнителна услуга: Картонена торта, съобразена с броя на децата – цена: 1.50 лв. за едно парче без пълнеж.

Цена с пълнеж: договаря се според вашия избор – бонбони, мини шоколадче, шоколадово яйце, близалка, бисквитки и др.

Поръчки се приемат най-късно до пет дни преди датата на събитието. Тортата доставяме в детската градина.
snet logo
webmaster