Какво предлагаме

|| За нас|| Контакти ||
ТИЙМБИЛДИНГ

ТУРИСТИЧЕСКА И ПАРТИ АГЕНЦИЯ „СЛИВЕН ТУРС”
Лиценз № 03583
Сливен ул. „Елисавета Багряна” 1-Б-1, тел. 0888325919

 

Ако искате да се забавлявате и да прекарате един добър уикенд заедно, да подобрите комуникацията и приятелските отношения в екипа или между всички екипи в компанията ви, то нека организираме тийм билдинг програма за фирмата ви със забавни игри и състезания.

Ето и някои идеи…

Тийм билдинг – УСМИВКИ

Програмата включва забавни отборни игри с много балони и бонбони. Всички игри са със състезателен характер и на финала отборите получават грамоти, съобразени с техните резултати. Игрите не изискват особено физическо натоварване. Те са забавни и подобряват настроението на участниците, както и стимулират екипната работа.
Програмата е с продължителност около 2 часа.

Тийм билдинг: Мастър шефс

Програмата включва забавни игри на отборен принцип, като най-добрия отбор във всяка игра получава за награда хранителен продукт. На финала всеки отбор трябва да приготви кулинарен шедьовър със спечелените продукти. Наградата е за най-добрият отбор.
Програмата е с продължителност около 3 часа.
.

Тийм билдинг: Намери съкровището на войводата

Програмата включва различни игри и преодоляване на препятствия по карта, на
отборен принцип и търсене на съкровище. Игрите са със спортен характер и изискват по-голямо физическо натоварване. Отборът с най-висок резултат от всяка игра, получава парче от карта за откриване на съкровището- гърне с накити.

Цените се определят според броя на участниците, времетраенето, избраното място, необходимия реквизит, екип-аниматори, озвучаване и др.
Програмата е с продължителност 4 часа.

 

 

snet logo
webmaster